Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: crackin’ up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - crackin’ up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crackin’ up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crackin’ up .

Origineel

Some said I was a freak I am a freak They said I was weak I am a freak They said I was in-com-plete I am a freak I am a freak Hey, I got the eyes of a man that's being cut I got the view of a rat king's son I guess I'm new and I don't know what to do I'll judge you fine in my mind in my... I'm cracking up Cracking up Cracking up One said I was a priest I am a priest They said I was least I am a priest They said I was in-com-plete I am a priest I am a freak I'm cracking up Cracking up Cracking up We're cracking up Cracking up Cracking up (freak freak freak freak freeaak)

 

Vertaling

Sommigen zeiden dat ik een freak was Ik ben een freak Ze zeiden dat ik zwak was Ik ben een freak Ze zeiden dat ik in-compleet was Ik ben een freak Ik ben een freak Hé, ik heb de ogen van een man die wordt gesneden I got the view of a rat king's son Ik denk dat ik nieuw ben en niet weet wat ik moet doen I'll judge you fine in my mind in my... Ik ben aan het lachen. Ik word gek. Ik word helemaal gek. Iemand zei dat ik een priester was. Ik ben een priester Ze zeiden dat ik de minste was Ik ben een priester Ze zeiden dat ik in-compleet was Ik ben een priester Ik ben een freak Ik ben aan het flippen Ik word gek Helemaal te gek We're cracking up Cracking up Cracking up (freak freak freak freeaak)