Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: deep one perfect morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - deep one perfect morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deep one perfect morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deep one perfect morning .

Origineel

sung by Jim. deep one perfect morning. as the sun is heading up. into the sky. and i'm sitting here warming. to the coldness of the things. that meet my eye. something in me's stirring. and the moon and all the stars. fail to comply. and my thoughts are turning backwards. and i'm picking at the pieces. of a world that keeps turning. the screws into my mind. something in me's chilling. and nothing in me's willing. to focus my attention. on the sky. past the weakened eyes. that feel and scream. into your soul. better to paint my hate. on the walls. before the picture goes. and my thoughts are turning backwards. and i'm picking at the pieces. of a world that keeps turning. the screws in my mind. and i can see a wide world. for me to tame.

 

Vertaling

gezongen door Jim, diep op een perfecte morgen, als de zon opkomt, de hemel in, en ik zit me hier te warmen, aan de kilte van de dingen, die mijn oog raken, iets in mij roert zich, en de maan en alle sterren, voldoen er niet aan, en mijn gedachten draaien achteruit, en ik pulk aan de stukken, van een wereld die blijft draaien, de schroeven in mijn hoofd. Iets in mij koelt af. En niets in mij wil. Mijn aandacht richten. Op de lucht. Langs de verzwakte ogen. Die voelen en schreeuwen. In je ziel. Ik kan beter mijn haat schilderen. Op de muren. Voordat het schilderij verdwijnt. En mijn gedachten keren terug. En ik pulk aan de stukken. Van een wereld die blijft draaien. De schroeven in mijn hoofd. En ik zie een wijde wereld. Voor mij om te temmen.