Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: don’t ever change

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - don’t ever change ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t ever change? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t ever change .

Origineel

Well, I guess I never saw her in that way Well, I guessed everything always ends that way Oh, I guess I should have tried to make her stay Keep on coming Keep on coming Some people live their lives to understand Some people live their lives to take command But the day has come when I must make my stand Keep on coming Keep on coming Don't ever change Don't ever change Change Change If I can't get to you It's just the way you tried to hold me down You got a hold on me and I'm scared to make a sound And you know everything I ever tried to say Come on, keep on coming, please don't walk away You got a hold on me and I'm scared to let you go And you know everything I ever tried to say It's just the way you tried to hold me down You got a hold on me and I'm scared to come on down Aw come, aw come, aw, coming Aw, keep on coming Keep on coming Keep on coming

 

Vertaling

Nou, ik denk dat ik haar nooit op die manier zag Nou, ik denk dat alles altijd zo eindigt Oh, ik denk dat ik had moeten proberen om haar te laten blijven Blijven komen Blijf maar komen. Sommige mensen leven hun leven om te begrijpen Sommige mensen leven hun leven om de leiding te nemen. Maar de dag is gekomen dat ik mijn standpunt moet maken. Kom op. Blijf komen. Verander nooit Verander nooit Verander Veranderen Als ik niet bij je kan komen Het is gewoon de manier waarop je me probeerde vast te houden Je hebt me in je greep en ik ben bang om een geluid te maken En je weet alles wat ik ooit probeerde te zeggen Kom op, blijf komen, loop alsjeblieft niet weg Je hebt me in je greep en ik ben bang om je te laten gaan En je weet alles wat ik ooit probeerde te zeggen Het is gewoon de manier waarop je me probeerde vast te houden Je hebt me in je greep en ik ben bang om naar beneden te komen Aw kom, aw kom, aw, kom Aw, blijf komen Blijf maar komen. Blijf maar komen.