Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fall .

Origineel

sung by Jim. fall to my bended knees. shoving up till i freeze. falling on down to you. down down down. so choked up in the dust. hand held holy lust. dragging me to her cross. fall fall fall. so i dragged you down. c'mon drag me down. so it seems to be. so it seems to me. that i just cant fail to see. falling on down to you. down down down. everybody's falling on me. and I'm as dead as a christmas tree.

 

Vertaling

gezongen door Jim. val op mijn gebogen knieën. schuiven tot ik bevries. op jou vallen. op jou vallen. op jou vallen. zo verstikt in het stof. hand vastgehouden heilige lust. sleept me naar haar kruis. val val val. zo sleepte ik jou naar beneden. kom op sleep me naar beneden. zo lijkt het. zo lijkt het mij. dat ik gewoon niet kan zien. op jou vallen. op jou vallen. op jou vallen. iedereen valt op mij. en ik ben zo dood als een kerstboom.