Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: sidewalking

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - sidewalking ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sidewalking? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sidewalking .

Origineel

Chilled to the bone and five miles to home. I'm messing in the dark and feeling all alone. I got ice in my fire got the heat in my wire. Inject a little heat I'm burning up the tyres. Sidewalking sidewalking sidewalking sidewalking. Talking like I'm on and I'm the only one. I'm making like I'm done and staring like a gun. And I gotta get a car and I gotta get a ride. Gotta get a car got jesus on my side. Sidewalking sidewalking sidewalking sidewalking. Messing in the dark and walking all alone. Alone in the streets I know just where I'm going. Sidewalking sidewalking. Chilled to the bone Chilled to the bone. Hot wired heat all the way home.

 

Vertaling

Verkild tot op het bot en vijf mijl van huis. Ik rommel in het donker en voel me helemaal alleen. Ik heb ijs in mijn vuur, heb de hitte in mijn draad. Injecteer een beetje warmte ik verbrand de banden. Ik loop op de stoep, op de stoep, op de stoep. Talking like I'm on and I'm the only one. Ik maak alsof ik klaar ben en staren als een pistool. En ik moet een auto krijgen en ik moet een lift krijgen. Gotta get a car got jesus on my side. Opzij, opzij, opzij, opzij, opzij. Rommelen in het donker en lopen helemaal alleen. Alleen in de straten ik weet precies waar ik heen ga. Op de stoep, op de stoep. Afgekoeld tot op het bot Afgekoeld tot op het bot. Hete draden hitte de hele weg naar huis.