Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: supertramp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - supertramp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van supertramp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals supertramp .

Origineel

sung by Jim. Reload and do it again now I'm a real believer. Go ahead and push it again yeah I'm a real believer. Liberate my mind. It's penetration time. Open up and tell me you know that I'm a real believer. Couldn't tell a drug from a sin but I could run forever. Couldn't tell a spike from a pin but I could run forever. Christ knows if I'm done. Well he's the only one. Open up and tell me you know that I could run forever. We know that we've blown the past. Maybe we could change the future. Don't think twice and don't look back. Maybe if we run then maybe we could run forever. (I'm a real believer. I'm a real believer. I'm a real believer. I'm a real believer).

 

Vertaling

gezongen door Jim. Herlaad en doe het opnieuw nu ben ik een echte gelovige. Ga je gang en duw het opnieuw ja ik ben een echte gelovige. Bevrijd mijn geest. Het is tijd voor penetratie. Doe open en zeg me dat je weet dat ik een echte gelover ben. Ik kan het verschil niet zien tussen een drug en een zonde, maar ik kan voor eeuwig wegrennen. Ik kan het verschil niet zien tussen een spijker en een pin, maar ik kan voor eeuwig wegrennen. Christus weet of ik klaar ben. Hij is de enige. Doe open en zeg me dat je weet dat ik eeuwig kan wegrennen. We weten dat we het verleden hebben verpest. Misschien kunnen we de toekomst veranderen. Denk niet twee keer na en kijk niet achterom. Misschien als we rennen dan kunnen we misschien voor altijd rennen. (Ik ben een echte gelovige. Ik ben een echte gelovige. Ik ben een echte gelovige. Ik ben een echte gelovige.)