Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jesus and mary chain Songtekst: the two of us

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jesus and mary chain - the two of us ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the two of us? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jesus and mary chain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jesus and mary chain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the two of us .

Origineel

I met a girl, she was crazy about me. And in a lifetime this happens once or twice, maybe. And who'd have thought that it would ever happen to me?. I met a girl, she was crazy about me. The two of us are getting high. We don't need drugs 'cause we know how to fly. The two of us are getting high. We don't need the drugs, just the two of us. The two of us are getting high. I met a boy, he was crazy about me. And all my friends say he is the other half of me. And everybody says we are so young and free. I met a boy, he was crazy about me. The two of us are getting high. We don't need drugs 'cause we know how to fly. The two of us are getting high. We don't need the drugs, just the two of us. The two of us are getting high. Well, I was born the day that I met you. I couldn't leave you if I tried. In a thousand years, I couldn't forget you. 'Cause you're the reason I'm alive. You're the reason I'm alive. You're the reason I'm alive. The two of us are getting high. We don't need drugs 'cause we know how to fly. The two of us are getting high. We don't need drugs 'cause we know how to fly. The two of us are getting high. We don't need the drugs, just the two of us. The two of us are getting high

 

Vertaling

Ik ontmoette een meisje, ze was gek op me. En in een mensenleven gebeurt dat één of twee keer, misschien. En wie had gedacht dat het mij ooit zou overkomen? Ik ontmoette een meisje, ze was gek op me. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, want we weten hoe we moeten vliegen. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, alleen wij twee. Wij twee worden high. Ik ontmoette een jongen, hij was gek op mij. En al mijn vrienden zeggen dat hij de andere helft van mij is. En iedereen zegt dat we zo jong en vrij zijn. Ik ontmoette een jongen, hij was gek op mij. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, want we weten hoe we moeten vliegen. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, alleen wij twee. Wij twee worden high. Nou, ik ben geboren op de dag dat ik jou ontmoette. Ik kan je niet verlaten al zou ik het proberen. In geen duizend jaar, zou ik je kunnen vergeten. Want jij bent de reden dat ik leef. Jij bent de reden dat ik leef. Jij bent de reden dat ik nog leef. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, want we weten hoe we moeten vliegen. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, want we weten hoe we moeten vliegen. Wij twee worden high. We hebben geen drugs nodig, alleen wij twee. Wij twee worden high