Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the joy formidable Songtekst: bats

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the joy formidable - bats ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bats? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the joy formidable! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the joy formidable en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bats .

Origineel

The idea is the fuel for a spirited life An idea, just a thought if its wrong or right Pull us in, pull us close and the pull ahead Don't be told, don't let it go, don't say its something he said We'll simmer down like grey coals on a dying pit I'll look at you and we'll roll our eyes, expected Torrential waves bringing wishy washy in their boats Here they come, you let them in, now enjoy the flood No It's not me It's them The hunger rays have turned to a different mark The devils thrill, make me full with a beautiful wife I want to be just like her when I die I want to be, I want to be but i don't want to try No It's me ??? We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on, oh We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on, oh I've got a voice but the question keeps holding me back I've got a voice but the mess is drowning us out I've got a choice but the choices are getting weaker I had a reason but the reason went away I had a reason but the reason went away I had a reason but the reason went away I had a reason but the reason went away I had a reason but the reason went away We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on, oh We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on, oh We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on ...

 

Vertaling

Het idee is de brandstof voor een bezield leven Een idee, slechts een gedachte, of het nu fout of goed is Trek ons aan, trek ons dichtbij en trek ons vooruit Laat je niet vertellen, laat het niet gaan, zeg niet dat het iets is wat hij zei We zullen sudderen als grijze kolen op een stervende put Ik zal naar je kijken en we zullen met onze ogen rollen, verwacht Stortgolven brengen wishy washy in hun boten Hier komen ze, jij liet ze binnen, geniet nu van de vloed Geen Ik ben het niet. Het zijn zij. De honger stralen zijn veranderd naar een ander merk De duivels sensatie, maak me vol met een mooie vrouw Ik wil net als haar zijn als ik sterf Ik wil het zijn, ik wil het zijn maar ik wil het niet proberen Geen Ik ben het. ??? We houden vol. We blijven volhouden. We blijven volhouden. We blijven hangen We blijven hangen, oh We blijven ophangen We blijven ophangen We blijven ophangen We houden vol We blijven volhouden, oh I've got a voice but the question keeps holding me back I've got a voice but the mess is drowning us out I've got a choice but the choices are getting weaker Ik had een reden maar die reden ging weg Ik had een reden maar de reden ging weg Ik had een reden maar de reden ging weg Ik had een reden maar de reden ging weg Ik had een reden maar de reden ging weg We blijven volhouden We blijven ophangen We blijven ophangen We blijven ophangen We blijven ophangen, oh We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on, oh We keep hanging on We keep hanging on We keep hanging on ...