Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the killers Songtekst: move away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the killers - move away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van move away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the killers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the killers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals move away .

Origineel

Last time I said I was in control. I had 25 debts and we both know. When you come back now. You'll see my face. I said 25 debts and we both pray. While I move away. Hard times don't come until tomorrow. These eyes don't see. Take your skin off when you listen to me. Move away. Hard times don't come until tomorrow. These eyes in me. Take your skin off when you're talkin' to me. Me.... Oh what a world that we both come in. I said hold it to the rock and let it in. Oh what a world that we are in. I said hold it to the rock and we're both in. While I move away. Hard times don't come until tomorrow. These eyes don't see. Take your skin off when you listen to me. Move away. Hard times don't come until tomorrow. These eyes don't see. Take your skin off when you're listenin' to me. Don't worry bout what might have been. Just tell your woman that you're sorry. And you jumped out of your skin. Listen closely to your motto. Don't worry bout what might have been. Tell the jury that you're sorry. And just jump out of your skin. I wanna jump out of my skin. I wanna jump out of my skin. And watch the clouds. Move awaaaaaaaaaaaay. I'm never gonna live it down. Move away. Move away. Move move move move away. Move away. Move away. Hard times don't come until tomorrow. These eyes don't see. Take your skin off when you listen to me. Move away. Hard times don't come until tomorrow. Move away. Move away. Move away. Move away

 

Vertaling

De laatste keer zei ik dat ik alles onder controle had. Ik had 25 schulden en dat weten we allebei. Als je nu terugkomt. Je zult mijn gezicht zien. Ik zei 25 schulden en we bidden allebei. Terwijl ik wegga. Harde tijden komen pas morgen. Deze ogen zien niet. Haal je vel eraf als je naar me luistert. Ga weg. Moeilijke tijden komen pas morgen. Deze ogen in mij. Haal je huid eraf als je tegen me praat. Me.... Oh wat een wereld dat we allebei komen. Ik zei hou hem tegen de rots en laat hem binnen. Oh wat een wereld waar we in zijn. Ik zei hou het tegen de rots en we zijn er allebei in. Terwijl ik wegga. Moeilijke tijden komen pas morgen. Deze ogen zien niet. Haal je vel eraf als je naar me luistert. Ga weg. Moeilijke tijden komen pas morgen. Deze ogen zien niet. Haal je huid eraf als je naar me luistert. Maak je geen zorgen over wat had kunnen zijn. Zeg gewoon tegen je vrouw dat het je spijt. En dat je uit je vel bent gesprongen. Luister goed naar je motto. Maak je geen zorgen over wat had kunnen zijn. Zeg tegen de jury dat het je spijt. En spring gewoon uit je vel. Ik wil uit mijn vel springen. Ik wil uit mijn vel springen. En naar de wolken kijken. Gaaaaaaaaaaaaaaaa weg. Ik zal het nooit meer meemaken. Ga weg. Ga weg. Beweeg, beweeg, beweeg weg. Ga weg. Ga weg. Moeilijke tijden komen pas morgen. Deze ogen zien niet. Haal je huid eraf als je naar me luistert. Ga weg. Zware tijden komen pas morgen. Ga weg. Ga weg. Ga weg. Ga weg.