Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kingsmen Songtekst: if i needed someone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kingsmen - if i needed someone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i needed someone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kingsmen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kingsmen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i needed someone .

Origineel

If I needed someone to love You're the one that I'd be thinking of If I needed someone If I had some more time to spend Then I guess I'd be with you, my friend If I needed someone Had you come some other day then It might not have been like this But you see now I'm too much in love Carve your number on my wall And maybe you will get a call from me If I needed someone Aaahh … If I had some more time to spend Then I guess I'd be with you, my friend If I needed someone Had you come some other day then It might not have been like this But you see now I'm too much in love Carve your number on my wall And maybe you will get a call from me If I needed someone Aaahh …

 

Vertaling

Als ik iemand nodig had om van te houden zou ik aan jou denken Als ik iemand nodig had Als ik wat meer tijd te besteden had Dan denk ik dat ik bij jou zou zijn, mijn vriend Als ik iemand nodig had Was je op een andere dag gekomen was het misschien niet zo gegaan Maar je ziet nu dat ik te veel verliefd ben Schrijf je nummer op mijn muur En misschien krijg je dan een telefoontje van me Als ik iemand nodig had Aaahh ... Als ik wat meer tijd te besteden had Dan denk ik dat ik bij jou zou zijn, mijn vriend Als ik iemand nodig had Was je op een andere dag gekomen Dan was het misschien niet zo geweest Maar je ziet nu dat ik te veel verliefd ben Schrijf je nummer op mijn muur En misschien krijg je dan een telefoontje van me Als ik iemand nodig had Aaahh ...