Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kingsmen Songtekst: wish you were here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kingsmen - wish you were here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wish you were here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kingsmen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kingsmen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wish you were here .

Origineel

I can just see them Walking on the shores of heaven Praising the lord And watching the tide roll in Friends that have gone on Oh,how i miss you so And somehow I know if you could That you'd let me know That you're doing fine And it doesn't hurt anymore Things couldn't be better That heaven is worth waiting for That you miss me to and til then You'll be praying for me And i know if you could Talk to me now Than here's what you'd say to me Chorus: Wish you were here It's such a beautiful place Wish you were here Nothing but clear sunny days Well it never rains And no one complains And we haven't seen a tear We're having a great time Wish you were here... I can just see them Walking on the shores together Their talking with Jesus Safe and secure in his love Friends and loved ones Walking in heavenly peace And I know if they could Talk to me now Then here's what they'd say to me Chorus: Wish you were here It's such a beautiful place Wish you were here Nothing but clear sunny days Well it never rains And no one complains And we haven't seen a tear We're having a great time Wish you were here... Well it never rains And no one complains And we haven't seen a tear Oh, we're having a great time And we wish you were here

 

Vertaling

Ik kan ze gewoon zien Wandelend op de oevers van de hemel De Heer lovend En kijkend naar het getij dat binnenrolt Friends that have gone on Oh, hoe ik je zo mis And somehow I know if you could Dat je me zou laten weten Dat het goed met je gaat En dat het geen pijn meer doet. Things couldn't be better Dat de hemel het wachten waard is Dat je me ook mist en tot dan zul je voor me bidden En ik weet dat als je kon Praat nu met me Dan is dit wat je tegen me zou zeggen Refrein: Wish you were here It's such a beautiful place Wish you were here Niets dan heldere zonnige dagen Nou het regent nooit En niemand klaagt En we hebben nog geen traan gezien We hebben een geweldige tijd Ik wou dat je hier was... Ik kan ze gewoon zien Samen wandelend op de oevers pratend met Jezus Veilig en geborgen in zijn liefde Vrienden en geliefden Wandelend in hemelse vrede En ik weet dat als ze konden Met me konden praten Dan is dit wat ze tegen me zouden zeggen Refrein: Wish you were here It's such a beautiful place Wish you were here Niets dan heldere zonnige dagen Nou het regent nooit En niemand klaagt En we hebben nog geen traan gezien We hebben een geweldige tijd Wou dat je hier was... Well it never rains En niemand klaagt En we hebben nog geen traan gezien Oh, we hebben een geweldige tijd And we wish you were here