Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kinks Songtekst: berkeley mews

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kinks - berkeley mews ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van berkeley mews? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kinks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kinks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals berkeley mews .

Origineel

The leaves of brown came falling through the view In Berkeley Mews, I first met you I staggered through your chilly dining room In Berkeley Mews, I first met you Your kitchen sink was cluttered up So I couldn't shut it up forlornly I brewed another cuppa up And tried to sneak out early in the morning I thought you had much better things to do In Berkeley Mews, I first met you Drowned my conversation with champagne And Berkeley Mews was not the same I thought you were an intellect But now that I reflect, you left me reeling You made me drink a toast And when you finished I was looking at the ceiling The floods of tears I've wept thinking of you Remind me of that night in Berkeley Mews You know that you left me broken-hearted Berkeley Mews

 

Vertaling

De bladeren van bruin vielen door het uitzicht In Berkeley Mews, ontmoette ik je voor het eerst Ik wankelde door je kille eetkamer In Berkeley Mews, ontmoette ik je voor het eerst Je aanrecht was rommelig Dus ik kon het niet eenzaam afsluiten Ik zette nog een kopje op En probeerde vroeg in de ochtend weg te sluipen Ik dacht dat je wel wat beters te doen had In Berkeley Mews, ontmoette ik je voor het eerst Drowned my conversation with champagne En Berkeley Mews was niet meer hetzelfde Ik dacht dat je een intellect was Maar nu ik erover nadenk, liet je me duizelen Je liet me een toast drinken En toen je klaar was keek ik naar het plafond De tranen die ik heb gehuild, denkend aan jou Herinneren me aan die nacht in Berkeley Mews Je weet dat je me met een gebroken hart achterliet Berkeley Mews