Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kinks Songtekst: lavender hill (bonus track)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kinks - lavender hill (bonus track) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lavender hill (bonus track)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kinks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kinks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lavender hill (bonus track) .

Origineel

I want to walk eternity In through the land of make believe And watch the clouds roll over me And let the sun shine down on me The only place that I wanna be Lavender Hill for me Wish I could live on sugar and milk Then I could live on Lavender Hill Then I could raise my head to the sky And let the sun saturate me with love I wanna walk you up Lavender Hill Everybody loves Lavender Hill Even the bird that sits in the tree Seems to sing sweet melodies Even the breeze is whispering Lavender Hill for me While people eat their biscuits with tea They dream of daffodils that sway in the breeze And every Sunday afternoon Tidy ladies shine their shoes And every little lady dreams Lavender memories Lavender Hill for me Lavender Hill for me I wanna walk you up Lavender Hill I wanna walk you up Lavender Hill

 

Vertaling

Ik wil de eeuwigheid bewandelen In door het land van make believe En de wolken over me heen zien rollen En laat de zon op me schijnen De enige plek waar ik wil zijn Lavendel Hill voor mij Wou dat ik kon leven op suiker en melk Dan kon ik leven op Lavender Hill Dan kon ik mijn hoofd opheffen naar de hemel En laat de zon me verzadigen met liefde Ik wil met je naar Lavendel Hill lopen Iedereen houdt van Lavendel Hill Zelfs de vogel die in de boom zit Lijkt zoete melodieën te zingen Zelfs het briesje fluistert Lavendel Hill voor mij Terwijl de mensen hun koekjes bij de thee eten Ze dromen van narcissen die wiegen in de wind En elke zondagmiddag Poetsen nette dames hun schoenen En elke kleine dame droomt Lavendel herinneringen Lavendel Hill voor mij Lavendel Hill voor mij Ik wil met je wandelen op Lavender Hill Ik wil met je naar Lavendel Hill lopen