Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kinks Songtekst: no return

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kinks - no return ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no return? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kinks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kinks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no return .

Origineel

If, if I could see Just how lonely my life would be If you passed me by and said farewell And there is no return Stars would shine no more I would walk up and down this lonely room I would have friends, but be alone For there is no return For you were my first love And now it looks like you've gone And I have waited too long For if, if I could see Just how lonely my life would be If you passed me by and said farewell And there is no return There is no return

 

Vertaling

Als, als ik kon zien hoe eenzaam mijn leven zou zijn Als je me voorbij liep en vaarwel zei En er geen weg meer terug is Sterren zouden niet meer schijnen Ik zou op en neer lopen in deze eenzame kamer Ik zou vrienden hebben, maar alleen zijn Want er is geen weg terug Want jij was mijn eerste liefde En nu lijkt het alsof je weg bent En ik heb te lang gewacht Want als, als ik kon zien hoe eenzaam mijn leven zou zijn Als je me voorbij liep en vaarwel zei En er is geen weg terug Er is geen weg terug