Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kooks Songtekst: california

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kooks - california ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van california? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals california .

Origineel

Don't you know baby I'm a leading man. I dig down deep when I say I love you. Well I can hold my own with the best of them. I guarantee you, you never seen nothin'. Nothin' like this again. California say that you love me. From all the darkness I couldn't break through. Now, I miss the ocean when I go to sleep. Oh man, it's gonna break my heart. Don't you know that I did the things I did. I rubbed your back when you were sleeping. But all along baby it was understood. That you were leaving, absolutely. The very first day we met. California say that you miss me. From all the darkness I couldn't break through. I'm gonna miss you. I'm gonna miss you. I'm gonna miss you. I'm gonna miss ya. I'm gonna miss you. I'm gonna miss ya. I'm gonna miss you. I'm gonna miss you...

 

Vertaling

Weet je schat, ik ben een leidende man. Ik ga diep als ik zeg dat ik van je hou. Nou, ik kan me meten met de besten van hen. Ik garandeer je, je hebt nog nooit zoiets gezien. Niets zoals dit weer. Californië zegt dat je van me houdt. Van alle duisternis die ik niet kon doorbreken. Nu mis ik de oceaan als ik ga slapen. Oh man, het gaat mijn hart breken. Weet je niet dat ik de dingen deed die ik deed. Ik wreef over je rug als je sliep. Maar al die tijd, schatje, was het duidelijk. Dat je wegging, absoluut. De eerste dag dat we elkaar ontmoetten. Californië zegt dat je me mist. Van alle duisternis die ik niet kon doorbreken. Ik zal je missen. Ik zal je missen. Ik zal je missen. Ik zal je missen. Ik zal je missen. Ik zal je missen. Ik zal je missen. Ik zal je missen...