Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kooks Songtekst: eddie's gun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kooks - eddie's gun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eddie's gun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eddie's gun .

Origineel

Did you see the way she looked at me? A honey bee got two lives and she's got me I tried to love her back But then I shrunk back into my wrap And in the barrel of my gun I hope I'm not the only one Yes, I see the way she looked at me She's got an eye for an awkward guy like me I tried to love her back Then I shrunk back into my wrap And in the barrel of my gun I hope I'm not the only one And in the barrel of my gun I hope I'm not the only one I tried to love her back And then I shrunk back into my wrap And in the barrel of my gun I hope I'm not the only one And in the barrel of my gun I hope I'm not the only one I tried to love her back And then I shrunk back into my wrap and then I tried to love, I tried to love her back

 

Vertaling

Zag je hoe ze naar me keek? Een honingbij heeft twee levens en ze heeft mij. Ik probeerde van haar te houden Maar toen kromp ik terug in mijn omhulsel En in de loop van mijn geweer Ik hoop dat ik niet de enige ben Ja, ik zie de manier waarop ze naar me keek Ze heeft een oogje op een onhandige jongen als ik Ik probeerde haar terug lief te hebben Toen kromp ik terug in mijn omslagdoek En in de loop van mijn geweer Ik hoop dat ik niet de enige ben En in de loop van mijn geweer Ik hoop dat ik niet de enige ben Ik probeerde haar terug lief te hebben En toen kromp ik terug in mijn omhulsel En in de loop van mijn geweer I hope I'm not the only one En in de loop van mijn geweer I hope I'm not the only one I tried to love her back En toen kromp ik terug in mijn wikkel en toen Ik probeerde lief te hebben, Ik probeerde haar terug lief te hebben