Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kooks Songtekst: i want you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kooks - i want you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want you .

Origineel

Take me back to the place where I Loved that girl for all time Why must life just take away Every good thing one at a time I want it back Well yes I want it back Yes I want you back Please give it me back 'Cause I want your love How can I not even cry? For such a big thing in my life The pain it takes a part of me Turn around and say good bye I want it back Well yes I want it back Yes I want you back Please give it me back 'Cause I want you How do you do it females? It's always you do it angels You always keep me on the run So how do you do it angels? Always you do it females You always keep me on the run I want it back Well yes I want it back Yes I want you back Please give it me back 'Cause I want your love But I can't let myself love you

 

Vertaling

Breng me terug naar de plaats waar ik Van dat meisje hield voor altijd Waarom moet het leven elk goed ding een voor een Ik wil het terug Wel ja ik wil het terug Ja, ik wil je terug Geef het me alsjeblieft terug 'Want ik wil je liefde Hoe kan ik niet eens huilen? Voor zo'n groot ding in mijn leven De pijn die een deel van me wegneemt Draai je om en zeg vaarwel Ik wil het terug Nou ja ik wil het terug Ja ik wil je terug Geef het me alsjeblieft terug Want ik wil je Hoe doe je dat vrouwtjes? Het is altijd jij doet het engelen Jullie houden me altijd op de vlucht Dus hoe doen jullie het engelen? Je doet het altijd vrouwtjes Jullie houden me altijd op de vlucht Ik wil het terug Nou ja ik wil het terug Ja ik wil je terug Geef het me alsjeblieft terug Want ik wil je liefde Maar ik kan mezelf niet toestaan van je te houden