Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kooks Songtekst: naive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kooks - naive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naive .

Origineel

I'm not saying it your fault Although you could have done more Oh, you're so naive, yet so How could this be done? By such a smiling sweetheart Oh, and your sweet and pretty face In such an ugly way Something so beautiful That every time I look inside I know that she knows that I'm not fond of asking True or false, it may be She's still out to get me I know that she knows that I'm not fond of asking True or false, it may be She's still out to get me I may say it was your fault 'Cause I know you could have done more Oh, you're so naive, yet so How could this be done By such a smiling sweetheart? Oh, and your sweet and pretty face In such an ugly way something so beautiful Every time I look inside I know that she knows that I'm not fond of asking True or false, it may be She's still out to get me I know that she knows that I'm not fond of asking True or false, it may be She's still out to get me How could this be done By such a smiling sweetheart? Oh, you're so naive, yet so Such an ugly thing Someone so beautiful And every time you're on his side I know she knows that I'm not fond of asking True or false, it maybe be She's still out to get me And I know she knows that I'm not fond of asking True or false, it maybe be She's still out to get me Just don't let me down Just don't let me down Hold on to your kite Just don't let me down Just don't let me down Hold on to your kite Just don't let me down Just don't let me down Hold on to this kite Just don't let me down Just don't let me down

 

Vertaling

Ik zeg niet dat het jouw schuld is. Hoewel je meer had kunnen doen. Oh, je bent zo naïef, en toch zo Hoe kon dit gebeuren? Door zo'n lachende lieverd Oh, en je lieve en mooie gezichtje Op zo'n lelijke manier Iets zo mooi Dat elke keer als ik naar binnen kijk Ik weet dat ze weet dat ik niet graag vraag Waar of niet waar, het kan zijn Ze is er nog steeds op uit om mij te pakken. Ik weet dat ze weet dat ik er niet van hou om te vragen Waar of niet waar, het kan zijn Ze is er nog steeds op uit om mij te pakken. Ik kan zeggen dat het jouw schuld was Want ik weet dat je meer had kunnen doen Oh, je bent zo naïef, maar toch zo Hoe kon dit gebeuren Door zo'n lachende lieverd? Oh, en je lieve en mooie gezichtje Op zo'n lelijke manier iets zo mooi Elke keer als ik naar binnen kijk Weet ik dat ze weet dat ik niet graag vraag Waar of niet waar, het kan zijn Ze is er nog steeds op uit om mij te krijgen Ik weet dat ze weet dat ik er niet van hou om te vragen Waar of niet waar, het kan zijn Ze is er nog steeds op uit om mij te pakken. Hoe kan dit gebeuren Door zo'n lachende lieverd? Oh, je bent zo naïef, en toch zo Zo'n lelijk ding Iemand zo mooi En elke keer als je aan zijn kant staat Ik weet dat ze weet dat ik het niet graag vraag Waar of niet waar, het kan zijn Ze is er nog steeds op uit om mij te krijgen En ik weet dat ze weet dat ik er niet van hou om te vragen Waar of niet waar, het kan zijn Ze is er nog steeds op uit om mij te krijgen Laat me niet in de steek Laat me niet in de steek Hou je vast aan je vlieger Laat me niet in de steek Laat me niet naar beneden Hou je vast aan je vlieger Laat me niet naar beneden Laat me niet naar beneden Hou je vast aan deze vlieger Laat me niet naar beneden Just don't let me down