Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the kooks Songtekst: weight of the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the kooks - weight of the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van weight of the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the kooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the kooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals weight of the world .

Origineel

Did you come to see me fall. Did I disappoint you when I arose. Guess I thought that I could change you. But I should never listen to my own advice. Give me a chance to reconcile with you. I'll change my plans and my designs too. The universe was always so kind to me. But I'd like to let go of the weight of the world. (Your under my radar). Weight of the world. (Your under my radar). Weight of the world. Making plans without you. Feels like I'm marching in the rain. Every man got his weakness. I wanna show you that I can change. Give me a chance to reconcile with you. I'll change my plans and my designs too. The universe was so often kind to me. But I'd like to let go of the weight of the world. (Under my radar) Weight of the world. (Under my radar) Weight of the world. (Under my radar). Just trying to get some air. (Under my radar). Just trying to get through. You're under my radar. I still hear you sing. Yeah. I still hear you sing. Still hear you sing. Weight of the world (Under my radar). Weight of the world (Under my radar). Weight of the world (Under my radar). Weight of the world (Under my radar). Weight of the world

 

Vertaling

Ben je gekomen om me te zien vallen. Heb ik je teleurgesteld toen ik opstond. Denk je dat ik dacht dat ik je kon veranderen. Maar ik moet nooit naar mijn eigen advies luisteren. Geef me een kans om me met je te verzoenen. Ik zal mijn plannen en mijn ontwerpen ook veranderen. Het universum was altijd zo aardig voor me. Maar ik zou het gewicht van de wereld willen loslaten. (Je onder mijn radar). Het gewicht van de wereld. (Je bent onder mijn radar). Gewicht van de wereld. Plannen maken zonder jou. Voelt alsof ik marcheer in de regen. Iedere man heeft zijn zwakte. Ik wil je laten zien dat ik kan veranderen. Geef me een kans om me met jou te verzoenen. Ik zal mijn plannen en mijn ontwerpen ook veranderen. Het universum was zo vaak aardig voor me. Maar ik wil het gewicht van de wereld loslaten. (Onder mijn radar) Gewicht van de wereld. (Onder mijn radar) Gewicht van de wereld. (Onder mijn radar). Ik probeer wat lucht te krijgen. (Onder mijn radar). Ik probeer er doorheen te komen. Je bent onder mijn radar. Ik hoor je nog steeds zingen. Ja. Ik hoor je nog steeds zingen. Hoor je nog steeds zingen. Gewicht van de wereld (Onder mijn radar). Weight of the world (Onder mijn radar). Weight of the world (Under my radar). Weight of the world (Under my radar). Weight of the world