Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the last shadow puppets Songtekst: standing next to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the last shadow puppets - standing next to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van standing next to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the last shadow puppets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the last shadow puppets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals standing next to me .

Origineel

You want to have her Two years have gone now But I can't relate To the never ending Games that you play As desire passes through And you're open To the truth I hope you understand [Chorus] And your love Is standing next to me Is standing next to me The one you fell for Makes it seem juvenile And you laugh At yourself Again and again But as you drink To the thoughts She'll remember you Maybe tomorrow [Chorus: x2] Is standing next to me Is standing next to me You want to have her Two years have gone now But I can't relate To the never ending Games that you play As desire passes through Then you're open To the truth I hope you understand [Chorus] Is standing next to me Is standing next to me

 

Vertaling

Je wilt haar hebben Twee jaar zijn nu voorbij Maar ik kan me niet verhouden Met de nooit eindigende Spelletjes die je speelt Als het verlangen voorbij gaat En je open staat Voor de waarheid Ik hoop dat je het begrijpt [refrein] En jouw liefde staat naast me Staat naast me Degene waar je voor viel Doet het kinderachtig lijken En je lacht om jezelf Steeds weer Maar als je drinkt Op de gedachten Zal ze je herinneren Misschien morgen [Refrein: x2] Staat naast me Staat naast me Je wilt haar hebben Twee jaar zijn nu voorbij Maar ik kan me niet verhouden Met de nooit eindigende Spelletjes die je speelt Als het verlangen voorbij gaat Dan sta je open voor de waarheid Ik hoop dat je het begrijpt [refrein] Staat naast mij Staat naast me