Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the legendary blues band Songtekst: i almost lost my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the legendary blues band - i almost lost my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i almost lost my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the legendary blues band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the legendary blues band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i almost lost my mind .

Origineel

When I lost my baby (baby) I almost lost my mind When I lost my baby (baby) I almost lost my mind My head is in a spin since she's left me behind I went to see the gypsy And had my fortune read I went to see the gypsy And had my fortune read I hung my head in sorrow when she said what she said Well, I can tell you, people (people) The news was not so good Well, I can tell you, people (people) The news was not so good She said "Your baby's left you" "This time she's gone for good" (gone for good) Bah-ooh-ah-ooh-ah-ooh-ah-ooh-ooh

 

Vertaling

Toen ik mijn baby verloor. verloor ik bijna mijn verstand Toen ik mijn baby verloor verloor ik bijna mijn verstand Mijn hoofd is in een spin sinds ze me achterliet Ik ging naar de zigeunerin En liet mijn fortuin lezen Ik ging naar de zigeunerin en liet mijn toekomst lezen Ik liet mijn hoofd hangen van verdriet toen ze zei wat ze zei Wel, ik kan je zeggen, mensen. Het nieuws was niet zo goed Wel, ik kan u zeggen, mensen (mensen) Het nieuws was niet zo goed Ze zei: "Je baby heeft je verlaten" "Deze keer is ze voorgoed weg" Bah-ooh-ah-ooh-ah-ooh-ah-ooh-ooh