Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: fragile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - fragile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fragile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fragile .

Origineel

Tears fall in slivers You broke my shades The light too bright Let me bury my heart Filter emotions of greens Cowardice gives blue A restricted view Let me open my heart I have a fleeting love Scorching when it lands Fragile Needing precious hands Fragile You eat my energy Give me more rope Nail in the wall Let me hang my heart I have a fleeting love Scorching when it lands Fragile Needing precious hands Fragile

 

Vertaling

Tranen vallen in flarden Je brak mijn schaduwen Het licht te fel Laat me mijn hart begraven Filter emoties van groenen Lafheid geeft blauw Een beperkt zicht Laat me mijn hart openen Ik heb een vluchtige liefde Schroeiend als het landt Fragiel Ik heb kostbare handen nodig Fragiel Je vreet mijn energie op Geef me meer touw Nagel in de muur Laat me mijn hart ophangen Ik heb een vluchtige liefde Verschroeiend als het landt Fragiel Ik heb kostbare handen nodig Fragile