Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: glad i don't know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - glad i don't know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van glad i don't know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals glad i don't know .

Origineel

I'm glad I don't know what you been thinking lately about yours truly.. I bet I don't know how or when I'll fall,. or if I'll see a movie.. I'm glad I don't know left from wrong,. or just how far I'll get.. I'm glad I don't know.. I'm glad I don't know.. You just play your tricks all day,. and run back home to bed.B5. I bet when you get there,. you just wanna get out,. wishing you were dead.. Or maybe you're real happy,. just thrilled to break your bread.. Well installed or so enthralled,. or fuckin' right out of your head.. I'm glad I don't know.. I'm glad I don't know.. I'm glad I don't know..

 

Vertaling

Ik ben blij dat ik niet weet wat jij de laatste tijd denkt over de jouwe. Ik wed dat ik niet weet hoe of wanneer ik zal vallen, of ik een film zal zien... Ik ben blij dat ik niet weet wat links en fout is, of hoe ver ik kom... Ik ben blij dat ik het niet weet... Ik ben blij dat ik het niet weet... Je haalt gewoon de hele dag je streken uit en rent dan terug naar bed. Ik wed dat als je daar aankomt, je er gewoon uit wilt... wensend dat je dood was... Of misschien ben je heel gelukkig, gewoon blij om je brood te breken... of zo geboeid, of zo uit je dak... Ik ben blij dat ik het niet weet. Ik ben blij dat ik het niet weet... Ik ben blij dat ik het niet weet.