Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: kitchen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - kitchen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kitchen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kitchen .

Origineel

Thrilled to be in the same post code as you. I tell you things I know you'd like to know, Treat you to cake every night. Suddenly talk and it'll make you fright. Smile at me, I'll hold you really tight, Follow you into bed, run around till mornin', We'll stay awake all night. We'll repeat the same stories, But of course never in front of friends. How it all started in the kitchen. Hey! Remember the time you said we should wait awhile? You'd let me know when you changed your mind. Yeah, I was sad for some time. But 12 hours watching me at the wheel Made me realize what you really feel. Won't have to hurt anymore. Ooohhh... Walking you home along Mt. Vernon Street, You told me secrets I was shocked to know. Pretend it was me every night. I'm thrilled to be in the same postcode as you. I'll come and visit, maybe never go, Follow you into bed. Run around till mornin' and we'll stay awake every night. We repeat the same stories, But of course never in front of friends. How it all started in the kitchen. {repeat and fade}

 

Vertaling

Blij om in dezelfde postcode als jij te zijn. Ik vertel je dingen waarvan ik weet dat je ze zou willen weten, Trakteer je elke avond op taart. Plotseling praten en het zal je bang maken. Lach naar me, ik hou je heel stevig vast, Volg je naar bed, ren rond tot de morgen, We blijven de hele nacht wakker. We herhalen dezelfde verhalen, Maar natuurlijk nooit in het bijzijn van vrienden. Hoe het allemaal begon in de keuken. Hey! Weet je nog dat je zei dat we even moesten wachten? Je zou het me laten weten als je van gedachten was veranderd. Ja, ik was een tijdje verdrietig. Maar 12 uur kijken naar mij aan het stuur Lieten me realiseren wat je echt voelt. Het hoeft geen pijn meer te doen. Ooohhh... Ik liep met je naar huis langs Mt. Vernon Street, Je vertelde me geheimen waar ik van schrok om te weten. Doen alsof ik het was elke nacht. Ik ben blij om in dezelfde postcode als jij te zijn. Ik zal je komen bezoeken, misschien nooit meer gaan, Volg je naar bed. Ren rond tot de ochtend en we blijven elke nacht wakker. We herhalen dezelfde verhalen, Maar natuurlijk nooit in het bijzijn van vrienden. Hoe het allemaal begon in de keuken. Herhaal en vervaag.