Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: lenny

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - lenny ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lenny? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lenny .

Origineel

Male:. Lenny, Lenny Kravitz. You're a dad to me. 'Cause I'm only fifteen. Hey girl, (oohh) have a toke. We're just a welcoming committee. Not a joke.... Lenny, Lenny Kravitz. You're so good to me. But I'm only fifteen. Female :. Hey, wait a minute!. How did my brother figure out. That we're only 15 on the charts.... Male:. She's cool, hey. She could be my protégé. Lenny, Lenny Kravitz. Hey my my, Lenny Kravitz

 

Vertaling

Man. Lenny, Lenny Kravitz. Je bent een vader voor me. Want ik ben pas vijftien. Hé meisje, neem een trekje. We zijn gewoon een welkomst comité. Niet een grap.... Lenny, Lenny Kravitz. Je bent zo goed voor me. Maar ik ben pas vijftien. Vrouwelijk :. Hey, wacht eens even!. Hoe heeft mijn broer uitgevonden. Dat we pas 15 zijn op de hitlijsten .... Man:. Ze is cool, he. Ze zou mijn protégé kunnen zijn. Lenny, Lenny Kravitz. Hey my my, Lenny Kravitz