Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: little black egg

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - little black egg ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little black egg? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little black egg .

Origineel

I don't care what they say. I'm gonna keep it anyway. I won't let them stretch their necks. To see my little black egg with it's little white specks. I found it in a tree. Just the other day. And now it's mine, all mine. I won't let them take it away. Here comes Mary, here comes Lee. I know what they want to see. But, I won't let them stretch their necks. To see my little black egg with it's little white specks. I found it in a tree. Just the other day. And now it's mine, all mine. I won't let them take it away (away). My little black egg. My little black egg. My little black egg. My little black egg. Don't touch my little black egg. Don't touch my little black egg. My little black egg. My little black egg. My little black egg

 

Vertaling

Het kan me niet schelen wat ze zeggen. Ik ga het toch houden. Ik laat ze hun nek niet uitsteken. Om mijn kleine zwarte ei te zien met zijn kleine witte vlekjes. Ik vond het in een boom. Onlangs nog. En nu is het van mij, helemaal van mij. Ik laat het ze niet afpakken. Hier komt Mary, hier komt Lee. Ik weet wat ze willen zien. Maar ik laat ze hun nek niet uitsteken. Om mijn kleine zwarte ei te zien met zijn kleine witte vlekjes. Ik vond het in een boom. Onlangs nog. En nu is het van mij, helemaal van mij. Ik laat ze het niet wegnemen. Mijn kleine zwarte ei. Mijn kleine zwarte ei. Mijn kleine zwarte ei. Mijn kleine zwarte ei. Raak mijn kleine zwarte ei niet aan. Raak mijn kleine zwarte ei niet aan. Mijn kleine zwarte ei. Mijn kleine zwarte ei. Mijn kleine zwarte ei