Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: old man blank

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - old man blank ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old man blank? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old man blank .

Origineel

[Chorus] Old Man Blank, can you hear me now? Have they cleared away the dust and the cobwebs? Yes But I still won't do no deals on the vox Oh, no, no, no [Verse 1] This is the last straw I can endure no more It's only time before I make a sale [Chorus] Old Man Blank, do you feel alright? You behave so very strange, sometimes I wonder Yes And I really couldn't care what you think Oh, no, no, no [Verse 2] There is a front door No one is there for Why don't you go before You push me too far? [Chorus] Old Man Blank, are you still around? Are you chucking out the kids with their white eyes? Yes And you'd never really laugh or see me smile Oh, no, no, no [Verse 3] I'm from the old school I make my own rules Longhairs are old fools And always will be

 

Vertaling

[Chorus] Oude man Blank, kun je me nu horen? Hebben ze het stof en de spinnenwebben opgeruimd? Ja. Maar ik doe nog steeds geen zaken met de vox Oh, nee, nee, nee [Verse 1] Dit is de laatste strohalm Ik kan niet meer verdragen It's only time before I make a sale [Chorus] Oude man Blank, voel je je wel goed? Je gedraagt je zo vreemd, soms vraag ik me af Ja En het kan me echt niet schelen wat je denkt Oh, nee, nee, nee [Verse 2] Er is een voordeur Niemand is er voor Why don't you go before You push me too far? [Chorus] Old Man Blank, ben je er nog? Gooi je de kinderen met hun witte ogen eruit? Ja En je zou nooit echt lachen of me zien lachen Oh, nee, nee, nee [Verse 3] Ik ben van de oude school Ik maak mijn eigen regels Langharen zijn oude dwazen En dat zal altijd zo blijven