Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: rick james style

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - rick james style ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rick james style? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rick james style .

Origineel

Don't wanna get stoned Don't wanna get stoned But I don't wanna not get stoned I don't wanna not get stoned Don't wanna get high I don't wanna get high But I don't wanna not get high And I don't wanna not get stoned Wanna knock things down I'm not gonna knock things down But I don't wanna not get stoned So I'm not gonna not knock things down Don't wanna think twice I don't have to think twice But I'm not gonna get high I I'm not gonna get stoned Style Not gonna come round I don't wanna come down I just want a killer line And I'll figure it out myself Don't wanna get stoned I don't wanna get stoned But I don't wanna not get stoned I don't wanna not get stoned Style

 

Vertaling

Ik wil niet stoned worden Ik wil niet stoned worden Maar ik wil niet stoned worden Ik wil niet stoned worden Ik wil niet high worden Ik wil niet high worden Maar ik wil niet niet high worden En ik wil niet niet stoned worden Wanna knock things down Ik wil geen dingen neerslaan Maar ik wil niet stoned worden Dus ik ga geen dingen neerslaan Ik wil niet twee keer nadenken Ik hoef niet twee keer na te denken Maar ik ga niet high worden Ik word niet stoned Stijl Ik kom niet langs Ik wil niet naar beneden komen Ik wil alleen een dodelijke lijn En ik zoek het zelf wel uit Ik wil niet stoned worden Ik wil niet stoned worden Maar ik wil niet stoned worden Ik wil niet stoned worden Stijl