Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: ride with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - ride with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ride with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ride with me .

Origineel

That pencil smell Reminds me of school The clock on the wall I can no longer fool Time to get in my car Been so dull, tired, and tight Time to trust these old tires Time to not say goodnight Jesus rides with me His will is plain to feel Come on, you can be Got yourself to steal He's everywhere Sends me straight across the plain He's in your hair He'll forgive me my pain You're my girl, don't you show it To know you know is to know it When you can't trust yourself Baby, trust someone else Jesus rides with me His will is plain to feel Come on, you can be Got yourself to steal You're my girl, don't you show it To know you know is to know it When you can't trust yourself Baby, trust someone else Ride with me Ride with me Ride with me

 

Vertaling

Die potloodgeur Doet me denken aan school De klok aan de muur Ik kan niet langer voor de gek houden Tijd om in mijn auto te stappen Zo saai, moe, en strak geweest Tijd om deze oude banden te vertrouwen Tijd om geen goedenacht te zeggen Jezus rijdt met me mee Zijn wil is duidelijk te voelen Kom op, je kunt het Heb jezelf te stelen Hij is overal Stuurt me recht over de vlakte Hij zit in je haar Hij zal me mijn pijn vergeven Je bent mijn meisje, laat het niet zien Weten dat je het weet is weten When you can't trust yourself Baby, trust someone else Jezus rijdt met me mee Zijn wil is duidelijk te voelen Kom op, je kunt het Got yourself to steal Je bent mijn meisje, laat het niet zien Weten dat je het weet is weten When you can't trust yourself Baby, trust someone else Rij met me mee Rij met me Rijd met mij