Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lemonheads Songtekst: settled down like rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lemonheads - settled down like rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van settled down like rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lemonheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lemonheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals settled down like rain .

Origineel

[Verse 1] You came and you gave without taking The best was yet to come I know, for I was forsaken [Verse 2] So I kept my fingers crossed To win at any cost The sound of water falling down [Chorus] Knock me down, pick me up Set me in a row [Verse 3] Your words hung high in the rafters And settled down like rain Remain happy ever after [Chorus] Knock me down, pick me up Set me in a row Knock me down, pick me up Set me in a row [Verse 4] You packed up your bags and belongings And crept out through the back The sound of footprints on the ground [Verse 5] Your words hung high in the rafters And settled down like rain Remain happy ever after Happy ever after

 

Vertaling

[Vers 1] Je kwam en je gaf zonder te nemen Het beste moest nog komen Ik weet het, want ik was verlaten [Vers 2] So I kept my fingers crossed Om tegen elke prijs te winnen Het geluid van vallend water [refrein] Knock me down, pick me up Zet me in een rij [Verse 3] Jouw woorden hingen hoog in de spanten En kwamen neer als regen Blijf nog lang en gelukkig [Chorus] Knock me down, pick me up Zet me in een rij Knock me down, pick me up Zet me in een rij [Verse 4] Je pakte je tassen en bezittingen En kroop via de achterkant naar buiten Het geluid van voetafdrukken op de grond [Vers 5] Je woorden hingen hoog in de spanten En daalden neer als regen Blijf nog lang en gelukkig Happy ever after