Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the libertines Songtekst: the 7 deadly sins

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the libertines - the 7 deadly sins ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the 7 deadly sins? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the libertines! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the libertines en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the 7 deadly sins .

Origineel

The seven deadly sins We find them all burst Where degenerate kings, pushy beggars Fallen ladies of letters and verse Pride, lust, gluttony, greed, sloth, wrath and envy It's all in a hard days work for me And I, I pay no mind And I pay mind To a name that you will employ me I despise all their kind Job search and destroy me Hand me my gun My friend we'll have some fun Shoot down the spies in the trees And kick up the leaves In the morning breeze Pay no mind And the old iron bells Still ring in the old machine And chain me to hell Poison your soul as it seems to rebel Its obscene stay home and get lean Live in your mind but don't live in your dreams No oh no pay no mind

 

Vertaling

De zeven hoofdzonden We vinden ze allemaal gebarsten Waar ontaarde koningen, opdringerige bedelaars Gevallen dames van brieven en verzen Trots, lust, gulzigheid, hebzucht, luiheid, toorn en afgunst Het is allemaal in een harde dag werk voor mij En ik, ik let er niet op En ik let wel op Op een naam die je me geeft Ik veracht al hun soort Zoek een baan en vernietig me Geef me mijn geweer Mijn vriend we zullen wat plezier hebben Schiet de spionnen in de bomen neer En schop de bladeren omhoog In de ochtendbries Let maar niet op En de oude ijzeren klokken rinkelen nog steeds in de oude machine En ketenen me aan de hel Vergiftig je ziel als het lijkt te rebelleren Het is obsceen blijf thuis en word mager Leef in je gedachten maar leef niet in je dromen Nee oh nee let niet op