Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Lodge Songtekst: Favorite Place To Be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Lodge - Favorite Place To Be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Favorite Place To Be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Lodge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Lodge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Favorite Place To Be .

Origineel

You know I’ve spent some nights Basking in the light of a million shooting stars You know I’ve made some hearts in an old tree bark But I’ve forgotten where they are I saw the river run to where the current’s done It’s not the same with just anyone I saw the blue moon rise with my very eyes And you weren’t there and I realized That wherever you’re with me Is my favorite place to be On the sunny days I can find my way Walking through our memories When the sky’s all dark and the rain falls hard You know it’s still alright with me ‘Cause when the wind blows strong I know that I belong Where you left off is where I carry on I looked up and to my surprise You were there and I realized That wherever you’re with me It’s my favorite place to be. All we need Is the air we breathe The big blue sky above The ground beneath our feet All we need Is to never leave ‘Cause me and you and you and me My favorite place to be. You know I spent some nights Basking in the light of a million shooting stars They could all go out but when you come around We’re so shining in the dark ‘Cause we might be right and we might be wrong All I know is that you belong I looked up and to my surprise You were there and I realized That wherever you’re with me Is my favorite place to be.

 

Vertaling

Je weet dat ik enkele nachten doorgebracht heb Basking in het licht van een miljoen schietsterren Jij weet dat ik een aantal harten heb gemaakt in een oude boomschors Maar ik ben vergeten waar ze zijn Ik zag de rivier rennen naar waar de huidige is gedaan Het is niet hetzelfde met alleen iemand Ik zag de blauwe maan met mijn ogen opstaan En jij was er niet en ik realiseerde me Dat waar je ook bent Is mijn favoriete plek om te zijn Op de zonnige dagen kan ik mijn weg vinden Wandelen door onze herinneringen Als de lucht helemaal donker is en de regen valt hard Je weet het is nog steeds goed met mij Want als de wind sterk blaast, weet ik dat ik erbij hoort Waar je weg ging is waar ik verder ga Ik keek omhoog en tot mijn verbazing Jij was er en ik realiseerde me Dat waar je ook bent Het is mijn favoriete plek om te zijn. Alles wat we nodig hebben Is de lucht we ademen De grote blauwe lucht boven De grond onder onze voeten Alles wat we nodig hebben Moet nooit vertrekken Want ik en jij en jij en ik Mijn favoriete plek om te zijn. Je weet dat ik een paar nachten doorgebracht heb Basking in het licht van een miljoen schietsterren Ze kunnen allemaal uitgaan maar als je eromheen komt We schijnen zo in het donker Omdat we misschien wel goed zijn en we misschien wel verkeerd zijn Al wat ik weet is dat je hoort Ik keek omhoog en tot mijn verbazing Jij was er en ik realiseerde me Dat waar je ook bent Is mijn favoriete plek om te zijn.