Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lonely island Songtekst: bing bong brothers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lonely island - bing bong brothers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bing bong brothers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lonely island! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lonely island en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bing bong brothers .

Origineel

You, might, like, our penises. Hey girl, from over here your butt looks soft. Maybe if I could touch it, I could tell if it's soft. Tell me if it's soft, cause I'd really like to touch it. And then I'll show you my penis (you guys). And then I'll show you my penis (you guys). And then I'll show you my penis (you guys). You, might, like, my penis. Hey pretty girl, did you go to college?. Did you get your B.A., with all that knowledge?. I like your boobies, in your shirt. Please let me show you my penis (mmmm). Please let me show you my penis (aoww). Please let me show you my penis (mmmm). You, might, like, my penis. (OHH!) Look at our penises. (OHH!) Look at our penises. (UHH!) Look at our penises. (UHH!) You, will, like, our penises. I, will, look, at your vagina

 

Vertaling

Je, zou, onze penissen leuk kunnen vinden. Hé meisje, van hieruit ziet je kont er zacht uit. Misschien als ik het kon aanraken, kon ik zeggen of het zacht is. Zeg me of het zacht is, want ik zou het echt willen aanraken. En dan zal ik je mijn penis laten zien, jongens. En dan zal ik jullie mijn penis laten zien (jongens). En dan laat ik jullie mijn penis zien. Je, zou, mijn penis leuk vinden. Hey mooi meisje, ben je naar de universiteit geweest? Heb je je B.A. gehaald, met al die kennis? Ik vind je tieten mooi, in je shirt. Laat me je alsjeblieft mijn penis zien (mmmm). Laat me je alsjeblieft mijn penis zien (aoww). Laat me je alsjeblieft mijn penis zien (mmmm). Je zou, mijn penis leuk vinden. (OHH!) Kijk naar onze penissen. (OHH!) Kijk naar onze penissen. Kijk naar onze penissen. Jij zal onze penissen leuk vinden. Ik, zal, naar je vagina kijken