Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the lonely island Songtekst: spell it out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the lonely island - spell it out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spell it out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the lonely island! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the lonely island en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spell it out .

Origineel

[Andy Samberg]. Yo! It's The Lonely Island. We got our man Jorm. Kiv's in the house. And me? You know who the "f" I am. And if not, let me spell it out. They call me. DUDETHATHASSEXWITHPIGSFORMONEY­BUTONLYASASIDETHINGRIGHTNOW,I'­MJUSTSHORTONCASHANDHAVEIRONSIN­THEFIREBUTINTHISECONOMYIT'LLHA­VETODOMYNAMEIS...LENNY!. (What! What! What! What!). [Jorma Taccone]. No wait, that's gross

 

Vertaling

[Andy Samberg]. Yo! Het is The Lonely Island. We hebben onze man Jorm. Kiv is in het huis. En ik? Je weet wie de "f" ik ben. En zo niet, laat me het dan spellen. Ze noemen me. IK HEB NU EEN TEKORT AAN GELD EN IK HEB IJZERS IN HET VUUR. MAAR IN DEZE ECONOMIE MOET IK LENNY HETEN. (Wat! Wat! Wat! Wat!). [Jorma Taccone]. Nee wacht, dat is vies