Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the magnetic fields Songtekst: come back from san francisco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the magnetic fields - come back from san francisco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come back from san francisco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the magnetic fields! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the magnetic fields en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come back from san francisco .

Origineel

[Verse 1] Come back from San Francisco It can't be all that pretty When all of New York City misses you Should pretty boys in discos Distract you from your novel? Remember I'm awful in love with you [Chorus] You need me like the wind needs the trees to blow in Like the moon needs poetry You need me [Verse 2] Come back from San Francisco And kiss me, I've quit smoking I miss doing the wild thing with you Will you stay, I don't think so But all I do is worry Pack bags, call cabs and hurry home to me… [Chorus] You need me like the wind needs the trees to blow in Like the moon needs poetry You need me You need me like the wind needs the trees to blow in Like the moon needs poetry You need me [Coda] When you betray me Betray me with a kiss Damn you I've never stayed up as late as this

 

Vertaling

[Verse 1] Kom terug van San Francisco It can't be all that pretty Als heel New York City je mist Moeten mooie jongens in disco's je afleiden van je roman? Onthoud dat ik vreselijk verliefd op je ben [refrein] Je hebt me nodig zoals de wind de bomen nodig heeft om in te waaien Zoals de maan poëzie nodig heeft Je hebt me nodig [Vers 2] Come back from San Francisco En kus me, ik ben gestopt met roken Ik mis het wild doen met jou Zal je blijven, ik denk het niet But all I do is worry Pak je koffers, bel een taxi en kom snel naar mij toe... [refrein] Je hebt me nodig zoals de wind de bomen nodig heeft om in te waaien Zoals de maan poëzie nodig heeft Je hebt me nodig Je hebt me nodig zoals de wind de bomen nodig heeft om in te waaien Zoals de maan poëzie nodig heeft Je hebt me nodig [Coda] Wanneer je me verraadt Verraad me met een kus Vervloekt ben je. Ik ben nog nooit zo laat opgebleven als nu