Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the maine Songtekst: saving grace (take two)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the maine - saving grace (take two) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saving grace (take two)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the maine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the maine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saving grace (take two) .

Origineel

I walk the tight rope on my way home. I walk the fault line but I'm still alone. And it's true, oh it's you. It's always you. I still remember how your lips tasted. Come this december, oh I'll be wasted. And it's true, oh it's you. It's because. All we have is what's left today. Hearts so pure in this broken place. 'Cause you are, you are my saving grace. Keep on searching, keep on searching for me. And I'll keep on searching, keep on searching for you. Oh just keep on searching, keep on searching for me. And I'll keep on searching, keep on searching for you, you. Oh just keep on searching, keep on searching for me. And I'll keep on searching, keep on searching for you. Oh just keep on searching, keep on searching for me. And I'll keep on searching, keep on searching for you. Nine [:

 

Vertaling

Ik loop over het koord op weg naar huis. Ik loop over de breuklijn maar ik ben nog steeds alleen. En het is waar, oh jij bent het. Het is altijd jij. Ik herinner me nog hoe je lippen smaakten. Kom deze december, oh ik zal verspild zijn. En het is waar, oh jij bent het. Het is omdat. Alles wat we hebben is wat er vandaag over is. Harten zo puur in deze gebroken plaats. Want jij bent, jij bent mijn reddende genade. Blijf zoeken, blijf zoeken naar mij. En ik zal blijven zoeken, blijven zoeken naar jou. Oh, blijf zoeken, blijf zoeken naar mij. En ik blijf zoeken, blijf zoeken naar jou, jou. Oh blijf zoeken, blijf zoeken naar mij. En ik blijf zoeken, blijf zoeken naar jou. Oh gewoon blijven zoeken, blijven zoeken naar mij. En ik blijf zoeken, blijf zoeken naar jou. Negen [: