Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the mar keys Songtekst: misty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the mar keys - misty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the mar keys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the mar keys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misty .

Origineel

Look at me I'm as helpless as a kitten up a tree And I feel like I'm clinging to a cloud I can't understand I get misty, holding your hand Walk my way And a thousand violins begin to play Or it might be the sound of your hello That music I hear I get misty the moment you're near You can say that you're leading me on But it's just what I want you to do Don't you realize how hopelessly I'm lost That's why I'm following you On my own Would I wander through this wonderland alone Never knowing my right foot from my left My hat from my glove I get misty, and too much in love I'm too misty, and too much in love

 

Vertaling

Kijk naar mij. Ik ben zo hulpeloos als een katje in een boom En ik voel me alsof ik me vastklamp aan een wolk Ik kan het niet begrijpen Ik word mistig als ik je hand vasthoud Walk my way En duizend violen beginnen te spelen Of het kan het geluid van je hallo zijn Die muziek die ik hoor Ik word mistig op het moment dat je dichtbij bent Je kunt zeggen dat je me aan het lijntje houdt Maar dat is precies wat ik wil dat je doet Besef je niet hoe hopeloos ik verdwaald ben Dat is waarom ik je volg In m'n eentje Zou ik alleen door dit wonderland dwalen Nooit het verschil tussen mijn rechtervoet en mijn linker het verschil tussen mijn hoed en mijn handschoen Ik word mistig, en te veel verliefd Ik ben te nevelig, en te verliefd