Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the marvelettes Songtekst: please mr. postman (stereo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the marvelettes - please mr. postman (stereo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please mr. postman (stereo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the marvelettes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the marvelettes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please mr. postman (stereo) .

Origineel

Oh yes, wait a minute, Mr. Postman Wait, Mr. Postman There must be some word today From my boyfriend who's so far away Please, Mr. Postman, look and see Is there a letter, a letter for me? I was standing here waiting, Mr. Postman So, so patiently For just a card, for just a letter Saying he's returning home to me Please, Mr. Postman Oh yeah Please, please, Mr. Postman Woah yeah So many days you passed me by You saw the tears standing in my eye You wouldn't't stop to make me feel better By leaving me a card or a letter Please, Mr. Postman, look and see Is there a letter, oh yeah, in your bag for me You know it's been so long Yes, since I heard from this boyfriend of mine You better wait a minute, wait a minute Oh, you better wait a minute Please, please, Mr. Postman Please check and see Just one more time for me You better wait, wait a minute Wait a minute, wait a munute, wait a minute Please, Mr. Postman Deliver the letter, the sooner the better Wait a minute, wait a minute Wait a minute, please, Mr. Postman Wait a minute, wait a minute Woah

 

Vertaling

Oh ja, wacht even, Mr. Postbode Wacht, Mr. Postbode Er moet vandaag iets zijn Van mijn vriend die zo ver weg is Alstublieft, meneer de postbode, kijk en zie Is er een brief, een brief voor mij? Ik stond hier te wachten, meneer de postbode. Zo, zo geduldig Op een kaart, een brief waarin staat dat hij naar me terugkomt Alstublieft, meneer de postbode Oh ja Alstublieft, alstublieft, meneer de postbode Woah yeah Zoveel dagen dat je me voorbij liep Je zag de tranen in mijn ogen staan Je wilde niet stoppen om me beter te laten voelen Door me een kaart of een brief achter te laten Alstublieft, meneer de postbode, kijk en zie Zit er een brief, oh ja, in je tas voor mij Weet je, het is zo lang geleden Ja, sinds ik iets hoorde van die vriend van mij Je kunt beter even wachten, wacht even Oh, je kunt beter even wachten Alstublieft, alstublieft, meneer de postbode Kijk en zie Nog één keer voor mij Je kunt beter wachten, wacht een minuut Wacht een minuutje, wacht een minuutje, wacht een minuutje Alstublieft, meneer de postbode Bezorg de brief, hoe eerder hoe beter Wacht een minuutje, wacht een minuutje Wacht even, alstublieft, meneer de postbode Wacht een minuutje, wacht een minuutje Woah