Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the marvelettes Songtekst: someday, someway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the marvelettes - someday, someway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday, someway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the marvelettes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the marvelettes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday, someway .

Origineel

Someday (Someday, oooh) Someway (Someway, oooh) I'm gonna tell you How much you mean to me Not now Not for a little while I've got to be make sure That your love is pure And you, won't take advantage of me Capture my heart and set me free Someday (Someday, oooh) Someway (Someway, oooh) When you prove to me That it's true love that you feel for me Then I'll Then I'll know that your love is pure And I'll be sure That you won't take advantage of me Capture my heart and set me free (Not now) (Not now) Not for a little while I hate to take a chance And lose a perfect romance I know you wonderhow long will it be Before I tell you how much you mean to me But before I let myself go I've just gotta know If your love, dear Is really real Someday (Someday, oooh) Someway (Someway, oooh) Whoa, whoa, whoa (Someday, oooh) Whoa, whoa, whoa (Someway, oooh)

 

Vertaling

Someday (Someday, oooh) Someway (Someday, oooh) I'm gonna tell you Hoeveel je voor me betekent Niet nu Niet voor een tijdje I've got to be make sure Dat je liefde puur is En dat je geen misbruik van me zal maken Vang mijn hart en laat me vrij Someday (Someday, oooh) Someway (Someday, oooh) When you prove to me Dat het ware liefde is die je voor me voelt Dan zal ik Dan zal ik weten dat je liefde puur is En ik zal er zeker van zijn Dat je geen misbruik van me zult maken Vang mijn hart en laat me vrij (Niet nu) (Niet nu) Niet voor een tijdje Ik haat het om een kans te nemen En een perfecte romance te verliezen Ik weet dat je je afvraagt hoe lang het zal duren Voordat ik je vertel hoeveel je voor me betekent Maar voor ik mezelf laat gaan moet ik gewoon weten Of je liefde, liefje echt is Someday (Someday, oooh) Someway (Someday, oooh) Whoa, whoa, whoa (Someday, oooh) Whoa, whoa, whoa (Someway, oooh)