Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the melties Songtekst: dark circus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the melties - dark circus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dark circus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the melties! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the melties en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dark circus .

Origineel

I hate what enchants me and leaves me. Lately I have been a clown down here. I'm not going to laugh. sparks are hitting my head. Dark Circus, a dark circus here. Dark Circus, a dark circus here. A smile so cold, and a grandstand hot. and in his heart there's a place for another clown. I'm not going to laugh. sparks are hitting my head. Dark Circus, a dark circus here. Dark Circus, a dark circus here. . I'm not going to laugh. sparks are hitting my head. Dark Circus, a dark circus here. Dark Circus, a dark circus here

 

Vertaling

Ik haat wat me betovert en me verlaat. De laatste tijd ben ik hier beneden een clown. Ik ga niet lachen. Vonken slaan tegen mijn hoofd. Donker Circus, een donker circus hier. Donker Circus, een donker circus hier. Een glimlach zo koud, en een tribune heet. en in zijn hart is er een plaats voor een andere clown. Ik ga niet lachen. Vonken slaan tegen mijn hoofd. Donker Circus, een donker circus hier. Donker Circus, een donker circus hier. . Ik ga niet lachen. vonken slaan tegen mijn hoofd. Dark Circus, een donker circus hier. Donker Circus, een donker circus hier