Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the menzingers Songtekst: bad things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the menzingers - bad things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the menzingers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the menzingers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad things .

Origineel

Dreaming that my teeth are falling out Driving there's no steering wheel No doors I can't see out Kicking and screaming on the motorway The radio static screams my name Water is coming up faster and faster Can't move my arms, they've been casted in plaster Bleeding on the motorway The radio static repeats my name Paranoid, I'm paranoid, I'm paranoid Where did this gun come from? Don't wait up for me my friend I'm planning to watch the world burn Don't wait up for me my friend I'm planning to watch the world burn down All your friends are dead and gone Dreaming that our teeth are torn out Driving there's no steering wheel No doors I can't get out Metal and plastic on the motorway The radio static forgot our name I'm gonna do it I'm gonna do it this time, pull it this time

 

Vertaling

Dromend dat mijn tanden uitvallen Rijden zonder stuur Geen deuren waar ik niet uit kan kijken Schoppend en schreeuwend op de snelweg De radio statisch schreeuwt mijn naam Het water komt sneller en sneller naar boven Ik kan mijn armen niet bewegen, ze zitten in het gips. Bloedend op de snelweg Het radiostation herhaalt mijn naam Paranoïde, ik ben paranoïde, ik ben paranoïde Waar komt dit pistool vandaan? Wacht maar niet op mij, vriend. Ik ben van plan om de wereld te zien branden Wacht niet op me, mijn vriend. Ik ben van plan om de wereld te zien afbranden Al je vrienden zijn dood en weg Dromend dat onze tanden eruit gerukt zijn Driving there's no steering wheel Geen deuren, ik kan er niet uit Metaal en plastic op de snelweg De radio is onze naam vergeten Ik ga het doen. Ik ga het deze keer doen, trek het deze keer