Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the merseybeats Songtekst: fortune teller

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the merseybeats - fortune teller ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fortune teller? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the merseybeats! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the merseybeats en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fortune teller .

Origineel

Went to the fortune teller To have my fortune read I didn't what to tell her I had a dizzy feeling in my head Said she'd take a look at my palm Said "Son, do you feel kind of warm?" And she looked into her crystal ball Said "You're in love" Said it could not be so Not with all the girls I know Said when the next one arrives Looking into her eyes I left there in a hurry Much to my big surprise The next thing I discovered The fortune teller told me lies So I ran back to that woman Mad as I could be Told her I didn't see nobody How she made a fool out of me At last something shook me As if it came down from above And now the fortune teller And I fell in love

 

Vertaling

Ging naar de waarzegster om mijn toekomst te laten lezen Ik wist niet wat ik haar moest vertellen. Ik had een duizelig gevoel in mijn hoofd. Ze zei dat ze even naar mijn handpalm zou kijken. Zei "Zoon, voel je je warm?" En ze keek in haar kristallen bol. Ze zei: "Je bent verliefd" Ze zei dat het niet zo kon zijn Niet met alle meisjes die ik ken Ze zei wanneer de volgende komt Kijkend in haar ogen Ik vertrok daar in een haast Tot mijn grote verrassing Het volgende wat ik ontdekte De waarzegster vertelde me leugens Dus ik rende terug naar die vrouw Zo boos als ik maar kon zijn Vertelde haar dat ik niemand had gezien Hoe ze me voor gek zette Uiteindelijk schudde iets me door elkaar Alsof het van boven kwam En nu de waarzegster En ik werd verliefd