Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the meters Songtekst: be my lady single version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the meters - be my lady single version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be my lady single version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the meters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the meters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be my lady single version .

Origineel

Would you be my lady for the lifetime? With this is a song I want to fill the air Givin' you all my understanding Sweet tender loving care Be my lady Drive me crazy Be my sweetness, my completeness Be my lover there is no other You are the song of loving me Sugar sweet is in your smile Countin you in all my blessings Holding you straight for just a while

 

Vertaling

Wil jij mijn vrouw voor het leven zijn? Met dit is een lied wil ik de lucht vullen Givin 'u al mijn begrip Sweet tender loving care Be my lady Maak me gek Wees mijn zoetheid, mijn compleetheid Wees mijn minnaar er is geen ander Jij bent het lied van mij liefhebben Suikerzoet is in jouw glimlach Countin you in all my blessings Hou je recht voor slechts een tijdje