Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the microphones Songtekst: sweetheart sleep tight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the microphones - sweetheart sleep tight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweetheart sleep tight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the microphones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the microphones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweetheart sleep tight .

Origineel

I left town, you got me down You've got some new friends now But you heard me say I miss the days we got to spend Is this the end? What's going on? Where are your songs? Are you okay? Moving away, thinking about someone else I’ll be alright sweetheart, sleep tight I know you will, through my dreams I’ll be okay, you’ll hear me say "Sweetheart, sleep tight"

 

Vertaling

Ik verliet de stad, je hebt me neergehaald Je hebt nu wat nieuwe vrienden Maar je hoorde me zeggen Ik mis de dagen die we samen doorbrachten Is dit het einde? Wat is er aan de hand? Waar zijn je liedjes? Ben je oké? Ik ga weg, denk aan iemand anders Het komt goed met me, liefje, slaap zacht. Ik weet dat je dat doet, door mijn dromen heen Het komt goed met me, je zult me horen zeggen "Lieverd, slaap zacht"