Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the miracles Songtekst: i second that emotion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the miracles - i second that emotion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i second that emotion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the miracles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the miracles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i second that emotion .

Origineel

Maybe you'll wanna give me kisses sweet But only for one night with no repeat. And maybe you'll go away and never call, And a taste of honey is worse that none at all. Oh little girl! In that case I don't want nobody I do believe that that would only break my heart Oh, but if you feel like lovin' me If you got the notion, I second that emotion. So, if you feel like giving me a lifetime of devotion I second that emotion. Maybe you'll think that love will tie you down And you don't have the time to hang around. Or maybe you'll think that love will make us fools, And so it makes you wise to break the rules. Oh little girl! In that case I don't want nobody I do believe that that would only break my heart Oh, but if you feel like lovin' me If you got the notion, I second that emotion. So, if you feel like giving me a lifetime of devotion I second that emotion. In that case I don't want nobody I do believe that that would only break my heart Oh, but if you feel like lovin' me If you got the notion, I second that emotion. So, if you feel like giving me a lifetime of devotion I second that emotion.

 

Vertaling

Misschien wil je me wel een zoen geven Maar alleen voor één nacht zonder herhaling. En misschien ga je weg en bel je nooit meer, En een smaak van honing is erger dan helemaal geen honing. Oh kleine meid! In dat geval wil ik niemand Ik geloof dat dat alleen maar mijn hart zou breken Oh, maar als je zin hebt om van me te houden Als je het idee hebt, Ik steun die emotie. Dus, als je zin hebt om me een leven lang toewijding te geven Ik steun die emotie. Misschien denk je dat liefde je zal binden en dat je geen tijd hebt om rond te hangen. Of misschien denk je dat liefde dwazen van ons maakt, En dus maakt het je wijs om de regels te breken. Oh kleine meid! In dat geval wil ik niemand Ik geloof dat dat alleen maar mijn hart zou breken Oh, maar als je zin hebt om van me te houden Als je het idee hebt, Ik steun die emotie. Dus, als je zin hebt om me een leven lang toewijding te geven Ik steun die emotie. In dat geval wil ik niemand Ik geloof dat dat alleen mijn hart zou breken Oh, maar als je zin hebt om van me te houden Als je het idee hebt, Ik steun die emotie. Dus, als je zin hebt om me een leven lang toewijding te geven Ik steun die emotie.