Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monkees Songtekst: i wanna be free [fast version]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monkees - i wanna be free [fast version] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wanna be free [fast version]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monkees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monkees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wanna be free [fast version] .

Origineel

I wanna be free Like the bluebirds flying by me Like the waves out on the blue sea If your love has to tie me Don't try me, say good-bye I wanna be free Don't say you love me, say you like me But when I need you beside me Stay close enough to guide me Confide in me, whoa-oh-oh I wanna hold your hand Walk along the sand Laughing in the sun Always having fun Doing all those things Without any strings to tie me down I wanna be free Like the warm September wind, babe Say you'll always be my friend, babe We can make it to the end, babe Again, babe, I've gotta say I wanna be free I wanna be free I wanna be free

 

Vertaling

Ik wil vrij zijn Zoals de blauwe vogeltjes die langs me vliegen Zoals de golven op de blauwe zee Als je liefde me moet binden Probeer me niet, zeg vaarwel Ik wil vrij zijn Zeg niet dat je van me houdt, zeg dat je me leuk vindt Maar als ik je naast me nodig heb Blijf dicht genoeg om me te leiden Neem me in vertrouwen, whoa-oh-oh Ik wil je hand vasthouden Loop langs het zand Lachend in de zon Altijd plezier hebben Al die dingen doen Zonder enige touwtjes om me aan vast te binden Ik wil vrij zijn Zoals de warme septemberwind, schat Zeg dat je altijd mijn vriend zult zijn, schat We kunnen het tot het einde halen, schat Nogmaals, schat, ik moet zeggen Ik wil vrij zijn. Ik wil vrij zijn Ik wil vrij zijn.