Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monkees Songtekst: i was there (and i’m told i had a good time)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monkees - i was there (and i’m told i had a good time) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i was there (and i’m told i had a good time)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monkees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monkees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i was there (and i’m told i had a good time) .

Origineel

Two, three, four I was there, and I’m told I had a good time I was there, and I’m told I had a good time I was there, and I’m told I had a good time And I could swear you were there with me I could swear you were there with me In my head, I’m repeating all your good lines In my head, I’m repeating all your good lines In my head, I’m repeating all your good lines ’Cause the word is you heard ’em all from me ’Cause the word is you heard ’em all from me Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta, ow We are here, and we’re gonna have a good time We are here, and we’re gonna have a good time We are here, and we’re gonna have a good time Like we did before supposedly I dropped my stick Ha ha ha

 

Vertaling

Twee, drie, vier. Ik was daar, en er is mij verteld dat ik een leuke tijd heb gehad Ik was daar en er is mij verteld dat ik het naar mijn zin heb gehad Ik was daar, en er werd mij verteld dat ik een leuke tijd had En ik zou zweren dat je daar bij me was Ik zou zweren dat je daar bij me was In mijn hoofd, herhaal ik al je goede zinnen In mijn hoofd, herhaal ik al je goede zinnen In mijn hoofd, herhaal ik al je goede zinnen Want het woord is dat je ze allemaal van mij hebt gehoord Want het woord is dat je ze allemaal van mij hebt gehoord Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta Ti-ti ti-ti ti-ti too-ta, ow We zijn hier, en we gaan een leuke tijd hebben We zijn hier, en we gaan het leuk hebben We are here, and we're gonna have a good time Like we did before supposedly I dropped my stick Ha ha ha