Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monkees Songtekst: if i knew

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monkees - if i knew ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i knew? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monkees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monkees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i knew .

Origineel

If I knew what was bothering you I would run to your side I don't know why I would just die if you left me Can't you see What you're doing to me Are you playing a game Is it always the same Am I to blame? Or is anyone? I don't want to settle down With any other girl, but you So I'm just gonna wait around 'Til you decide what you're gonna do Can't you see What you're doing to me? Are you playing a game? It's always the same? Am I to blame? Or is anyone? I don't want to settle down With any other girl, but you So I'm just gonna wait around 'Til you decide what you're gonna do If I knew, what was bothering you, I would run to your side, I don't know why, I would just die, if you left me. Can't you see, what you're doing to me? Are you playin' a game? It's always the same. Am I to blame, or is anyone? [Chorus] I don't want to settle down with any other girl but you, So I'm just gonna wait around, 'Til you decide what you're gonna do. (do) Can't you see, what you're doing to me? Are you playin' a game? It's always the same. Am I to blame, or is anyone? (anyone, anyone) [Chorus] Oh.

 

Vertaling

Als ik wist wat je dwars zat zou ik naar je toe rennen Ik weet niet waarom Ik zou gewoon sterven als je me verliet Kan je niet zien wat je me aandoet Speel je een spelletje? Is het altijd hetzelfde Is het mijn schuld? Of is iedereen dat? Ik wil me niet vestigen Met geen ander meisje, dan jou Dus ik ga gewoon wachten Tot je beslist wat je gaat doen Kan je niet zien wat je me aandoet? Speel je een spelletje? Is het altijd hetzelfde? Is het mijn schuld? Of is iemand anders dat? Ik wil me niet vestigen Met geen ander meisje, dan jou Dus ik ga gewoon wachten Tot je beslist wat je gaat doen Als ik wist, wat je dwars zat, zou ik naar je toe rennen, ik weet niet waarom, Ik zou gewoon sterven, als je me zou verlaten. Zie je niet wat je me aandoet? Speel je een spelletje? Het is altijd hetzelfde. Is het mijn schuld, of van wie dan ook? [refrein] Ik wil me met geen ander meisje settelen dan met jou, Dus ik ga gewoon wachten, Tot jij beslist wat je gaat doen. (doen) Zie je niet, wat je me aandoet? Speel je een spelletje? Het is altijd hetzelfde. Is het mijn schuld, of van wie dan ook? (anyone, anyone) [Chorus] Oh.