Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monkees Songtekst: lady's baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monkees - lady's baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lady's baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monkees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monkees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lady's baby .

Origineel

Lady's Baby smiles and coos, Takes away my lonely blues. (Lady's/Baby's?) mother cooks my meals, Warm and cool is really real... Runnin' never was much fun - All it did was bring me down. Chasin' round isn't where it's at. Tension puts you in the ground. Lady's Baby pulls my hair, Lets me know he's really there. (Lady's/Baby's?) mother touches me, And at last I really see... Runnin' never was much fun - All it did was bring me down. Chasin' round isn't where it's at. Tension puts you in the ground. Lady's Baby lets me know Life was meant for movin' slow. (Lady's/Baby's?) mother knows this too. Lady, I love you.

 

Vertaling

Lady's Baby lacht en kakelt, Neemt mijn eenzame blues weg. (Lady's/Baby's?) moeder kookt mijn maaltijden, Warm en koel is echt... Rennen was nooit leuk. Het enige wat het deed was me naar beneden halen. Rondjes jagen is niet waar het om gaat. Spanning zet je in de grond. Lady's Baby trekt aan mijn haar, Lets me know he's really there. (Lady's/Baby's?) moeder raakt me aan, En eindelijk zie ik het echt... Runnin' never was much fun - Het enige wat het deed was me naar beneden halen. Chasin' round isn't where it's at. Spanning zet je in de grond. Lady's Baby laat me weten Life was meant for movin' slow. (Lady's/Baby's?) moeder weet dit ook. Lady, ik hou van je.