Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the monkees Songtekst: listen to the band

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the monkees - listen to the band ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van listen to the band? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the monkees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the monkees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals listen to the band .

Origineel

Hey, hey, mercy woman plays a song and no one listens I need help, I'm falling again Play the drum a little louder Tell me I can live without her If I only listen to the band Listen to the band Weren't they good, they made me happy I think I can make it alone Oh, mercy, woman plays a song and no one listens I need help, I'm falling again Play the drum a little bit louder Tell them they can live without her If they only listen to the band Listen to the band Now weren't they good, they made me happy I think I can make it alone Oh, woman plays a song and no one listens I need help I'm falling again Come on, play the drums just a little bit louder Tell us we can live without her Now that we have listened to the band Listen to the band

 

Vertaling

Hey, hey, mercy woman plays a song and no one listenens Ik heb hulp nodig, ik val weer Speel de drum een beetje luider Zeg me dat ik zonder haar kan leven Als ik maar naar de band luister Luister naar de band Waren ze niet goed, ze maakten me gelukkig Ik denk dat ik het alleen wel red Oh, genade, een vrouw speelt een lied en niemand luistert I need help, I'm falling again Speel de drum een beetje luider Zeg hen dat ze zonder haar kunnen leven Als ze maar naar de band luisteren Luister naar de band Waren ze niet goed, ze maakten me gelukkig I think I can make it alone Oh, een vrouw speelt een liedje en niemand luistert I need help I'm falling again Kom op, speel de trommels een beetje luider Zeg ons dat we zonder haar kunnen leven Nu dat we naar de band hebben geluisterd Luister naar de band